Hoofdgerechten € 9,50

Blanquette van vis
Verschillende soorten vis en garnalen in een saus van witte wijn,
room, dragon en tomaat.
Met een garnituur van courgette en wortel.

Kalfsrib met paddestoelen
In rode wijn gestoofde blokjes kalfsrib. Met een garnituur
van paddestoelen, bleekselderij en wortel.

Blanquette de veau `Me Gusta!`
In witte wijn gestoofde blokjes kalfsrib. In een romige saus met
een garnituur van salie, kastanjechampignons, truffeltapenade en prei.

Lamsbout met honing en rozemarijn
Langzaam gestoofde blokjes lamsbout in een saus van rode wijn, honing,
rozemarijn en lamsfond. Met een garnituur van wortel en meiraap.

Lamsbout met venkel en rode wijn
In rode wijn gestoofde blokjes lamsbout met een garnituur van venkel,
tomaat, rode paprika en olijven.

Runderrib ‘Lombardo’
In rode wijn gestoofde blokjes runderrib met een saus van eekhoorntjesbrood,
tallegiokaas, tomaten en room. Met een garnituur van wortel,
bleekselderij en knolselderij.

Stifado
Griekse stoofschotel van rundvlees,
rode wijn, uien, thijm aubergines en knoflook.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews