Hoofdgerechten € 6,75

Romeins gevulde varkensrib
Langzaam gebraden varkensrib, gevuld met pesto, rauwe ham, mozzarella,
gedroogde tomaat en parmezaanse kaas. In plakjes geserveerd met een romige
tomatensaus, paddenstoelensaus of een gorgonzolasaus.

Varkensrib ‘Porchetta’
Gebraden varkensrib, gearomatiseerd met knoflook, pepertjes, citroen, rozemarijn
en venkelzaadjes. In plakjes geserveerd met een rozemarijn-jus.

Varkensrib ‘Umbria’
Blokjes gebraden varkensrib in een saus van tomaten, witte wijn, verse kruiden
en parmezaanse kaas. Met een garnituur van ui en paprika.

Kipfilet ‘Parmiggiani’
Hele kipfilet gegratineerd met aubergine, tomaat, oregano, mozzarella
en parmezaanse kaas.

Kipfilet met knoflook, peperoncini en room
Blokjes kipfilet in een roomsaus met knoflook, peperoncini, broccoli en paprika.

Coq au vin
Blokjes kipfilet in een saus van rode wijn, pancetta, paddestoelen, tomaat en uitjes.

Kipfilet met paddestoelen
Blokjes kipfilet in een romige saus van kastanjechampignons, funghi porcini,
wortel en bleekselderij.

Griekse kip
Met Griekse kruiden, pepers, knoflook, ui, paprika en yoghurt

Tajine van kip
Heerlijk gekruid met een garnbituur van rode ui, bloemkool en kikkererwten

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews