Hoofdgerechten € 14,50

Siciliaanse zeevruchten ratatouille 
Coquilles met garnalen en mosselen in een saus van
tomaat, knoflook, aubergine, pepertjes en oregano.

Zeeduivelmedaillons ‘Livorno’
Medaillons van zeeduivelfilet in een saus van salie, citroen en kappers.

Tonijnsteak ‘Mattanza’
Plakjes tonijn, langzaam gegaard in een Siciliaanse saus van knoflook,
tomaat, peperoncini, oregano, kappertjes, rozijnen, pijnboompitjes en kaneel.

Dorade met venkel
Filet van goudbaars met fijngesneden venkel, tomaat, zwarte olijven en
dille in een milde olijfolie.

Kalfs rib-eye Piemontese
Mals gerecht van dunne tranches kalfs rib-eye in een fluwelen saus van
kalfsjus en rode wijn.

Kalfs scaloppine ‘parmiggiani’
Kleine kalfsschnitzels , gegratineerd met aubergine, tomaat en mozzarella.
Met een lichte saus van witte wijn, oregano en kalfsfond.

Gevulde kalfsrib.
Met wilde spinazie, pesto en parmezaanse kaas gevulde kalfsrib. In een
lichte tomatensaus.

Ossebucco
Kalfsschenkel, langzaam gegaard in een saus van tomaat en rode wijn.
Met een garnituur van wortel, bleekselderij en peterselie.

Runder ribeye Lombardo
Dunne plakjes runder rib-eye in een saus van rode wijn, eekhoorntjesbrood, tallegio, tomatenblokjes, room en gorgonzola.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews