Hoofdgerechten € 12,00

Gamba’s ‘con aglio’
Grote garnalen met knoflook, pepertjes, paprika, courgette en uien.

Zalm met spinazie
Zalmsteak op een laag van spinazie, room, knoflook en peperoncini.
Bestrooid met gremolata van citroenzestes en peterselie.

Konijn ‘a la Gianni’
Konijnenbout in een saus van rode wijn, pruimen, appel en pijnboompitjes.
U kunt kiezen uit hele bouten of blokjes konijn.

Varkenshaas met cognacsaus en dragon.
Plakjes varkenshaas in een saus van kalfsfond, cognac, room en dragon.
Met een garnituur van appel, kappertjes en paprika.

Kalfstong in Madeirasaus
Licht gezouten en gekookte kalfstong in een saus van kalfsjus en madeira.

Kalfssuccade met rode wijn/truffelsaus
Plakjes van zacht gestoofd kalfsvlees in een saus van kalfsjus, rode wijn,
eekhoorntjesbrood en truffel.

Toscaanse Hazenpeper
Authentiek Toscaanse stoofschotel van haas
met ui, wortel, bleekselderij en rode wijn.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews